“Fremdriften i sættet vedligeholdes af sangerindens fortællende lyrik, der fint inviterer lytteren ind i det let melankolske univers” - NORDJYSKE (4/6 stjerner @ Nibe Festival)

“Som lytter er du ikke ét sekund i tvivl om at hun har noget på hjerte, for sangene drives af en fængslende fortællelyst og narrativ nerve” - LoftsKammer @ Release

“…det blev en behagelig koncertoplevelse. Med lidt mere pondus og individualitet kan Freja Würtz godt blive et navn, som kommer på alles læber” - RootsZone @ Cph Jazz Festival 2019

“Freja fik ganske fortjent publikums fulde opmærksomhed. Med sin sprøde og fine stemme udtrykte hun de sårbare sange, som indtil nu udgør den unge sangskrivers lovende repetoire” - fra Hotel Hjallerup Kro inden Northern Assembly

____________________________________________

Som publikum til Freja Würtz’ koncerter føres du ind i en kuppel af autenticitet og et organisk lydbillede. Hun er historiefortæller, som med en fængende skrøbelighed, fortæller om alt fra misforståede relationer, boblende glæder til livsbekræftende oplevelser.

Med stærke melodifraser og et let svævende udtryk føres du gennem en rejse af folk/roots og popmusik - en magisk blanding af hendes inspirationskilder, som tæller bl.a. Alison Krauss, Sheryl Crow og Eva Cassidy.

Siden debut-Ep’en “Listen” udkom i juli 2018 har Freja opnået meget - bl.a. ved at spille Nibe Festival, Copenhagen Jazz Festival x 2, Tale Ships Race og under Tønder Festival. Hun varmede tilmed op for det fremadstormende folk-band Northern Assembly i Hjallerup og var artist med Martin Brygmann til sidste års juleshow med Nordkraft Big Band i Musikkens Hus.

Freja spillede en succesfuld vinter-tour i februar måned, hvor hun træk +100 mennesker i både Vor Frue Kirke i Aalborg og Strib Vinter Festival, samt spillede for fuldt hus til Songwriters In A Box i Holstebro.

Hun udgav i december måned sin seneste single “Lullaby” som også er udgivet som live-session. Den fik hurtigt medvind, og blev en del af New Nordic Indies playlister “New Nordic Folk & Roots” samt “New Nordic Friday”.